Υιοθεσία Αδέσποτων Ζώων -Μια πράξη ανθρωπιάς

Μέσω του ιστολογίου μπορείτε να υιοθετήσετε κάποιο απο τα αδέσποτα ζώα που έχουμε βρει, περιθάλψει, ταίσει σε όλη τη Σαλαμίνα.

Είναι όλα εμβολιασμένα, καθαρά, στειρωμένα (αν είναι θηλυκά).

Με αυτή την πράξη θα σώσετε μια ζωή και θα γεμίσετε τη δική σας με ένα όμορφο σκυλό χωρίς να χρειαστεί να δαπανήσετε χρήματα προκειμένου να αγοράσετε ένα.


Τρίτη 13 Απριλίου 2010

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΝΩΡΙΣΕ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΘΗΡΙΩΔΙΑ


Στην περιοχή του κλειστού γυμναστηρίου του γηπέδου του Αίαντα στη Σαλαμίνα βρέθηκε κυνηγόσκυλο"Κούτσχαρτ" "φολιασμένο" μαζί με τουλάχιστον άλλα τρία σκυλιά και μερικές γάτες. Ζώο που είχε στειρωθεί, εμβολιασθεί και τρεφόταν με την επιμέλεια της Ζωοφιλικής, δεν κατάφερε να αποφύγει να έρθει αντιμέτωπο με την θηριωδία μας. Τα ζώα δαγκώνουν αν αισθανθούν κίνδυνο, για να προστατέψουν την ζωή τους. Ο άνθρωπος αυτός που το έκανε,και δυστυχώς δεν σπανίζουν κάτι τέτοιοι, σκότωσε.... χάριν πρόληψις. Αφαίρεσε μια ζωή, προκειμένου να αποφύγει το ενδεχόμενο να ενοχληθεί.Φταίει όμως μόνον αυτός που έδειξε το μεγαλείο της ψυχής του ή και ο ασυνείδητος που αφού πήρε "ελαφρά τη καρδία" καποιο ζώο μετά το εγκατέλειψε απροστάτευτο ή αφου γέννησε (ενώ θα μπορούσε να το είχε στειρώσει) πέταξε τα κουτάβια στο δρόμο;

ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΔΙΚΑ ΣΟΥ!

ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΔΙΚΑ ΣΟΥ!

Σελίδες