Υιοθεσία Αδέσποτων Ζώων -Μια πράξη ανθρωπιάς

Μέσω του ιστολογίου μπορείτε να υιοθετήσετε κάποιο απο τα αδέσποτα ζώα που έχουμε βρει, περιθάλψει, ταίσει σε όλη τη Σαλαμίνα.

Είναι όλα εμβολιασμένα, καθαρά, στειρωμένα (αν είναι θηλυκά).

Με αυτή την πράξη θα σώσετε μια ζωή και θα γεμίσετε τη δική σας με ένα όμορφο σκυλό χωρίς να χρειαστεί να δαπανήσετε χρήματα προκειμένου να αγοράσετε ένα.

Σάββατο, 17 Απριλίου 2010

ΚΙ ΟΜΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ

ΕΝΑ ΑΓΝΩΣΤΟ ΜΕΧΡΙ ΠΡΟΤΙΝΟΣ ΓΚΡΙΦΟΝ, ΒΡΕΘΗΚΕ ΕΓΚΑΤΑΛΕΛΕΙΜΕΝΟ ΣΤΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑ, ΣΕ ΚΩΜΑΤΩΔΗ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ, ΔΙΑΤΡΗΤΟ ΑΠΟ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ, ΣΕ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΣΗΜΕΙΟ, ΠΡΟΚΑΛΩΝΤΑΣ ΦΡΙΚΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ, ΣΤΟΥΣ ΔΙΕΡΧΟΜΕΝΟΥΣ, ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΕΛΛΕΙΨΗΣ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑΣ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ. ΠΟΙΟΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΤΟΥ ΕΝΑ ΖΩΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΔΕΙΚΝΥΕΙ ΓΙ' ΑΥΤΟ ΤΕΤΟΙΑ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ. ΤΟ ΖΩΟ ΑΥΤΟ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΗΚΕ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ ΧΑΡΗ ΣΤΗΝ ΑΝΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΤΟΥ. ΣΗΜΕΡΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ Ζ.Ο.Ε.Σ. ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΑΜΦΙΒΟΛΗ Η ΒΙΩΣΙΜΟΤΗΤΑ ΤΟΥ.
ΠΟΛΥ ΣΥΧΝΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΖΩΑ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΕΤΟΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΣΧΕΔΟΝ ΔΕΝ ΤΑ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ , ΚΑΘΙΣΤΩΝΤΑΣ ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΗ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΕΝΟΣ ΧΩΡΟΥ ΑΝΑΡΡΩΣΗΣ ΤΟΥΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΣΕ ΚΑΛΗ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΦΙΚΤΟ ΤΟ ΝΑ ΥΙΟΘΕΤΗΘΟΥΝ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ.
ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΧΩΡΟΣ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΧΩΡΗΘΕΙ ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟ ΦΙΛΟΖΩΟ, ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΑΣ. ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΟΣΟ ΕΝΑ ΔΥΣΒΑΣΤΑΚΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ Ζ.Ο.Ε.Σ. ΚΟΣΤΟΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΣΕ ΚΤΗΝΙΑΤΡΕΙΑ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ, ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΔΕ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΠΑΡΟΧΗΣ ΚΑΛΥΨΗΣ ΤΟΥΣ

ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΔΙΚΑ ΣΟΥ!

ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΔΙΚΑ ΣΟΥ!