Υιοθεσία Αδέσποτων Ζώων -Μια πράξη ανθρωπιάς

Μέσω του ιστολογίου μπορείτε να υιοθετήσετε κάποιο απο τα αδέσποτα ζώα που έχουμε βρει, περιθάλψει, ταίσει σε όλη τη Σαλαμίνα.

Είναι όλα εμβολιασμένα, καθαρά, στειρωμένα (αν είναι θηλυκά).

Με αυτή την πράξη θα σώσετε μια ζωή και θα γεμίσετε τη δική σας με ένα όμορφο σκυλό χωρίς να χρειαστεί να δαπανήσετε χρήματα προκειμένου να αγοράσετε ένα.


Τετάρτη 10 Μαρτίου 2010

Το πρόβλημα της Σαλαμίνας με τα αδεσποτα ζώα

Η Σαλαμίνα λόγω της γεωγραφικής θέσης που βρίσκεται, κοντα στον Πέραμα( βλέπε χάρτη ) αντιμετωπίζει τεράστιο πρόβλημα με τα αδέσποτα ζώα που ασυνείδητοι ανθρωποι εγκαταλείπουν ετσι ώστε να μην μπορούν να γυρίσουν πίσω .
Αυτό είναι παράγοντας της ανομίας που υπάρχει στην Ελλάδα ,γιατί για παράδειγμα αν σε όλους μας υποχρέωναν να τοποθετούσαμε τσιπάκια στα ζώα μας δεν θα τολμούσε κανείς να παρατήσει το ζώο του πουθενά. Αν υπήρχε έλεγχος απο το λιμεναρχείο τότε θα το σκεφτόταν κάποιος να κάνει αυτή την πράξη γιατί το ψάρι συνήθως βρωμάει απο το κεφάλι όπως λέει η παροιμία .
Αλλά για να μην τα ρίχνουμε όλα στους άλλους ,και εμείς σαν άνθρωποι πρέπει να να έχουμε συνείδηση 1) οταν αποφασίζουμε να παρουμε κάποιο ζώο πρεπει να ξέρουμε οτι δεν είναι παιχνιδι και όποτε βαρεθούμε το πετάμε .2)ένα σκυλάκι η ένα γατάκι ειναι ζωντανός οργανισμός και θέλει ότι και ο άνθρωπος δηλ (τροφή ,αγάπη ,υγεία) .3) Το ζώο αν μενει μές στο σπίτι θα ανέβει και στον καναπέ και θα γαυγίσει και θέλει παρέα..
Όπότε οταν αποφασίζουμε να πάρουμε κάποιο ζώο πρέπει να εχουμε υπολογίσει όλους αυτούς τους παράγοντες .
Η ΖΟΕΣ όλα αυτά τα χρόνια εχει περισυλλέξει ,ταϊσει και περιθάλψει παρα πολλά ζώα που εχουν μείνει μόνα και αβοήθητα , και όλα αυτά με πολυ προσωπική και οικονομική βοήθεια των μελων.
ΌΛΟ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ

ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΔΙΚΑ ΣΟΥ!

ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΔΙΚΑ ΣΟΥ!

Σελίδες