Υιοθεσία Αδέσποτων Ζώων -Μια πράξη ανθρωπιάς

Μέσω του ιστολογίου μπορείτε να υιοθετήσετε κάποιο απο τα αδέσποτα ζώα που έχουμε βρει, περιθάλψει, ταίσει σε όλη τη Σαλαμίνα.

Είναι όλα εμβολιασμένα, καθαρά, στειρωμένα (αν είναι θηλυκά).

Με αυτή την πράξη θα σώσετε μια ζωή και θα γεμίσετε τη δική σας με ένα όμορφο σκυλό χωρίς να χρειαστεί να δαπανήσετε χρήματα προκειμένου να αγοράσετε ένα.


Τρίτη 15 Ιουνίου 2010

ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΦΟΛΕΣ !!!

Η Ζωοφιλική ομάδα εθελοντών Σαλαμίνας (ΖΟΕΣ) καλεί όλους τους πολίτες Της Σαλαμίνας να συγκεντρωθούν το απόγευμα του Σαββάτου 26 - 6- 2010 για μια ώρα έξω από το Δημαρχείο της πόλης.

1. Θα διαμαρτυρηθούμε σιωπηρά στη μνήμη όσων ζώων έφυγαν από τη ζωή λόγω δηλητηρίασης, πράξης παράνομης σύμφωνα με το νόμο αλλά και ανήθικης.


2. Κεράκια σε σχήμα STOP
θα τοποθετηθούν στην είσοδο του Δημαρχείου από τους φιλόζωους που θα αναλάβουν να συντονίσουν την διαμαρτυρία στην περιοχή τους.


3. Στις 9,00 το βράδυ θα διαβαστεί ταυτόχρονα σε όλες τις περιοχές, η ίδια προσευχή


Μετά την ανάγνωση της προσευχής θα λήξει η διαμαρτυρία.

Απαιτούμε να δράσει η Πολιτεία και να θεσπίσει αυστηρότερους νόμους σχετικά με την δηλητηρίαση των ζώων.

Απαιτούμε απο τα Δημαρχεία να τηρούν τα προγράμματα στειρώσεων και φροντίδας των αδέσποτων και από την Αστυνομία να αναλάβουν τις υποχρεώσεις τους για τις περιπτώσεις καταγγελίας δηλητηρίασης ζώων.

Απαιτούμε να σταματήσει η απάνθρωπη αυτή τακτική εξόντωσης αδέσποτων και οικόσιτων ζώων από οποιονδήποτε ανεξαιρέτως. Οι τουρίστες δεν ενοχλούνται από τα αδέσποτα, αλλά από τα πτώματα. Και εμείς ενοχλούμαστε για τον πόνο που προκαλείται στα ζώα.

Όσοι επιθυμούν να λάβουν μέρος στη διαμαρτυρία να επικοινωνήσουν με την Ζωοφιλική Ομάδα τηλ. 6938209651






ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΔΙΚΑ ΣΟΥ!

ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΔΙΚΑ ΣΟΥ!

Σελίδες