Υιοθεσία Αδέσποτων Ζώων -Μια πράξη ανθρωπιάς

Μέσω του ιστολογίου μπορείτε να υιοθετήσετε κάποιο απο τα αδέσποτα ζώα που έχουμε βρει, περιθάλψει, ταίσει σε όλη τη Σαλαμίνα.

Είναι όλα εμβολιασμένα, καθαρά, στειρωμένα (αν είναι θηλυκά).

Με αυτή την πράξη θα σώσετε μια ζωή και θα γεμίσετε τη δική σας με ένα όμορφο σκυλό χωρίς να χρειαστεί να δαπανήσετε χρήματα προκειμένου να αγοράσετε ένα.


Τετάρτη 19 Μαΐου 2010

Ο ΧΟΥΒΕΡ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ









































Ο νεαρός αυτός βρέθηκε πριν απο τρείς μήνες εγκαταλελειμενος στην μεση του δρόμου με σπασμένη μέση και γόνατο του πίσω αριστερου ποδιού । Οι φωτογραφίες του πάνω στα χορτάρια είναι απο τις πρώτες μέρες μετά τον τραυματισμό του। Έκανε δύο χειρουργεία, ένα για κάθε σπάσιμο। Το χειρουργείο της μέσης πήγε καλά όμως το γόνατό του όχι, και έτσι παρά την τρίμηνη ταλαιπωρία του ακόμη παραμένει αδύναμος περιμένοντας για ένα τρίτο χειρουργείο που απαιτείται να γίνει από απόλυτα εξειδικευμένο χειρουργό। το χειρουργείο αυτο χρειαζεται την συμβολή σας। Είναι ένα σκυλί με πολύ ιδιαίτερη, τρυφερή συμπεριφορά, καλόβολο, υπάκουο και θα ήταν κρίμα μετά από τόσες προσπάθειες να μην μπορέσουμε να ολοκληρώσουμε την θεραπεία του। η κίνησή του ακόμη είναι με δυσκολία και πόνο και έτσι παραμένει καθηλωμένος।

ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΔΙΚΑ ΣΟΥ!

ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΔΙΚΑ ΣΟΥ!

Σελίδες