Υιοθεσία Αδέσποτων Ζώων -Μια πράξη ανθρωπιάς

Μέσω του ιστολογίου μπορείτε να υιοθετήσετε κάποιο απο τα αδέσποτα ζώα που έχουμε βρει, περιθάλψει, ταίσει σε όλη τη Σαλαμίνα.

Είναι όλα εμβολιασμένα, καθαρά, στειρωμένα (αν είναι θηλυκά).

Με αυτή την πράξη θα σώσετε μια ζωή και θα γεμίσετε τη δική σας με ένα όμορφο σκυλό χωρίς να χρειαστεί να δαπανήσετε χρήματα προκειμένου να αγοράσετε ένα.


Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2010

Η βαρβαρότητα συνεχίζεται...

Στην περιοχή μεταξύ της Δημήτρανις και Κύριζας περιοχής Αιαντείου Σαλαμίνας κάποιοι ασυνήδειτοι είχαν αφήσει 7 μεγαλόσωμα σκυλιά και 7 κουτάβια. Μετά απο μεγάλη προσπάθεια τα 3 κουτάβια και τα 3 μεγαλόσωμα δόθηκαν προς υιοθεσία.
Τα υπόλοιπα 4 απο αυτά τα φρόντιζαν μέλη της Ζ.Ο.Ε.Σ. σε μέρος βραχώδες, απόμερο για να μην ενοχλούν. Δυστυχώς κάποιοι ασυνείδητοι που θα τους χαρακτηρίζαμε εγκληματίες τα φώλιασαν με αποτέλεσμα ταν σκυλιά να ψοφήσουν.
Αραγε τι τους πείραξαν τα ζωντανά τα οποία δεν ενοχλούσαν και ήταν υπό την προστασία μας; Τα είχαμε καθαρά, στειρωμένα και εμβολιασμένα και τα ταίζαμε καθημερινά.
Διάλεξαν όμως να τα θανατώσουν. Δειλά και απάνθρωπα. Χωρίς να έχουν το δικαίωμα να τους αφαιρέσουν τη ζωή. Παρ όλα αυτά το έκαναν.
Οι Ζ.Ο.Ε.Σ καταγγέλουν αυτούς και δεν θα αφήσουν το θέμα να περάσει έτσι. Παρακαλούμε επίσης όποιον έχει κάποια πληροφορία να επικοινωνήσουν μαζί μας.

ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΔΙΚΑ ΣΟΥ!

ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΔΙΚΑ ΣΟΥ!

Σελίδες