Υιοθεσία Αδέσποτων Ζώων -Μια πράξη ανθρωπιάς

Μέσω του ιστολογίου μπορείτε να υιοθετήσετε κάποιο απο τα αδέσποτα ζώα που έχουμε βρει, περιθάλψει, ταίσει σε όλη τη Σαλαμίνα.

Είναι όλα εμβολιασμένα, καθαρά, στειρωμένα (αν είναι θηλυκά).

Με αυτή την πράξη θα σώσετε μια ζωή και θα γεμίσετε τη δική σας με ένα όμορφο σκυλό χωρίς να χρειαστεί να δαπανήσετε χρήματα προκειμένου να αγοράσετε ένα.


Κυριακή 27 Ιουνίου 2010

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΟΛΕΣ






ΘΕΤΙΚΗ ΗΤΑΝ Η ΣΥΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΙΩΠΗΡΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΙΣ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΖΩΩΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 26-06-2010

ΘΗΣΕΑΣ



Ο ΘΗΣΕΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ .ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΒΟΗΘΕΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΑΛΑ .ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΒΟΗΘΕΙΣΑΝ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ.

ΠΕΚΙΝΟΥΑ




ΗΜΙΑΙΜΟ ΠΕΚΙΝΟΥΑ 4-5 ΕΤΩΝ ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΑΠΟΠΝΕΟΝΤΑΣ ΕΝΤΟΝΗ ΔΥΣΟΣΜΙΑ ΚΑΙ ΚΡΑΤΟΝΤΑΣ ΣΤΑ ΧΕΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΕΝΑ ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΠΟΤΗΡΙ ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΝΕΡΟ.ΤΟ ΚΟΛΑΡΟ ΣΤΟΝ ΛΑΙΜΟ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΣΦΙΧΤΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΕΙΣΧΩΡΗΣΕΙ ΣΤΟ ΔΕΡΜΑ ΤΟΥ. Η ΟΜΑΔΑ ΤΟ ΠΕΡΙΠΟΙΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΣΤΕΙΡΩΘΗΚΕ ΣΤΟ ΔΗΚΕΠΑΖ ΜΕΣΩ ΔΗΜΟΥ. ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΗΝ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΜΑΣ.

ΑΝΑΠΗΡΟ ΑΠΟ ΤΡΟΧΑΙΟ



ΑΝΑΠΗΡΟ ΘΗΛΥΚΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟ -ΣΤΕΙΡΩΜΕΝΟ ΕΠΕΖΗΣΕ ΑΠΟ ΤΡΟΧΑΙΟ . ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΜΟΝΙΜΗ ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΣΤΑ ΠΙΣΩ ΠΟΔΙΑ .ΕΧΕΙ ΥΙΟΘΕΤΗΘΕΙ ΑΠΟ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ

ΓΚΡΙΦΟΝ ΘΗΛΥΚΟ




ΓΚΡΙΦΟΝ ΘΗΛΥΚΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟ -ΣΤΕΙΡΟΜΕΝΟ 1,5 ΕΤΩΝ ΚΑΛΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΚΑΙ ΨΑΧΝΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΖΕΣΤΗ ΑΓΚΑΛΙΑ

ΚΑΝΕΛΟΣ



Ο ΚΑΝΕΛΟΣ ΕΙΧΕ ΚΑΛΑΖΑΡ.ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2 ΜΗΝΩΝ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΣΕ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΟ ΧΩΡΟ ΕΓΙΝΕ ΚΑΛΑ ,ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΕΛΕΓΧΟ.

ΑΡΣΕΝΙΚΟ ΜΕ ΚΙΝΗΤΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ



ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΜΕ ΛΟΥΡΑΚΙ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΜΕΝΟ ,ΑΡΣΕΝΙΚΟ
6 ΜΗΝΩΝ ΜΕ ΚΙΝΗΤΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΑ ΠΙΣΩ ΠΟΔΙΑ.
ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΙΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ

Σάββατο 26 Ιουνίου 2010

ΒΑΛΕ ΝΕΡΟ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΣΟΥ


ΑΣ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΡΑΞΗ

Τρίτη 15 Ιουνίου 2010

ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΦΟΛΕΣ !!!

Η Ζωοφιλική ομάδα εθελοντών Σαλαμίνας (ΖΟΕΣ) καλεί όλους τους πολίτες Της Σαλαμίνας να συγκεντρωθούν το απόγευμα του Σαββάτου 26 - 6- 2010 για μια ώρα έξω από το Δημαρχείο της πόλης.

1. Θα διαμαρτυρηθούμε σιωπηρά στη μνήμη όσων ζώων έφυγαν από τη ζωή λόγω δηλητηρίασης, πράξης παράνομης σύμφωνα με το νόμο αλλά και ανήθικης.


2. Κεράκια σε σχήμα STOP
θα τοποθετηθούν στην είσοδο του Δημαρχείου από τους φιλόζωους που θα αναλάβουν να συντονίσουν την διαμαρτυρία στην περιοχή τους.


3. Στις 9,00 το βράδυ θα διαβαστεί ταυτόχρονα σε όλες τις περιοχές, η ίδια προσευχή


Μετά την ανάγνωση της προσευχής θα λήξει η διαμαρτυρία.

Απαιτούμε να δράσει η Πολιτεία και να θεσπίσει αυστηρότερους νόμους σχετικά με την δηλητηρίαση των ζώων.

Απαιτούμε απο τα Δημαρχεία να τηρούν τα προγράμματα στειρώσεων και φροντίδας των αδέσποτων και από την Αστυνομία να αναλάβουν τις υποχρεώσεις τους για τις περιπτώσεις καταγγελίας δηλητηρίασης ζώων.

Απαιτούμε να σταματήσει η απάνθρωπη αυτή τακτική εξόντωσης αδέσποτων και οικόσιτων ζώων από οποιονδήποτε ανεξαιρέτως. Οι τουρίστες δεν ενοχλούνται από τα αδέσποτα, αλλά από τα πτώματα. Και εμείς ενοχλούμαστε για τον πόνο που προκαλείται στα ζώα.

Όσοι επιθυμούν να λάβουν μέρος στη διαμαρτυρία να επικοινωνήσουν με την Ζωοφιλική Ομάδα τηλ. 6938209651






Δευτέρα 14 Ιουνίου 2010

ΗΜΙΑΙΜΑ ΛΥΚΟΣΚΥΛΑΚΙΑ





ΧΑΡΙΖΟΝΤΑΙ ΗΜΙΑΙΜΑ ΛΥΚΟΣΚΥΛΑΚΙΑ 30 ΗΜΕΡΩΝ ΠΛΗΡ. ΤΗΛ ΖΟΕΣ 6938209651

Σάββατο 5 Ιουνίου 2010

ΚΟΥΤΑΒΙΑ ΓΙΑ ΥΙΟΘΕΣΙΑ






9 ΠΑΝΕΜΟΡΦΑ ΚΟΥΤΑΒΑΚΙΑ ΗΜΙΑΙΜΑ 5 ΛΑΜΠΡΑΝΤΟΡ ΟΛΟΛΕΥΚΑ
2 ΑΡΣΕΝΙΚΑ 3 ΘΗΛΥΚΑ ΚΑΙ 4 ΛΥΚΑΚΙΑ 2 ΑΡΣΕΝΙΚΑ ΚΑΙ 2 ΘΗΛΥΚΑ
ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ ΓΙΑ ΥΙΟΘΕΣΙΑ.

ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΔΙΚΑ ΣΟΥ!

ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΔΙΚΑ ΣΟΥ!

Σελίδες