Υιοθεσία Αδέσποτων Ζώων -Μια πράξη ανθρωπιάς

Μέσω του ιστολογίου μπορείτε να υιοθετήσετε κάποιο απο τα αδέσποτα ζώα που έχουμε βρει, περιθάλψει, ταίσει σε όλη τη Σαλαμίνα.

Είναι όλα εμβολιασμένα, καθαρά, στειρωμένα (αν είναι θηλυκά).

Με αυτή την πράξη θα σώσετε μια ζωή και θα γεμίσετε τη δική σας με ένα όμορφο σκυλό χωρίς να χρειαστεί να δαπανήσετε χρήματα προκειμένου να αγοράσετε ένα.


Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2010

Την λένε ΖΙΖΕΛ και ψάχνει Οικογένεια


Η μικρή ΖΙΖΕΛ είναι ένος έτους και είναι Ημίαμο Πομεράνιαν. Ψαχνει Οικογένεια να την αγαπήσει και φυσικά να την υιοθετήσει.

Χρειάζεται την Βοήθεια σας για να χειρουργηθεί


Ο Χούβερ χτυπήθηκε απο αυτοκίνητο και έχει πάθει καθίζηση στον τελευταίο του σπόνδυλο της σπονδυλικής στήλης. Χρειάζεται να του τοποθετηθεί λάμα. Δυστυχώς πρόκειται για ενα δύσκολο και ακριβό χειρουργείο. Οποιος φιλόζωος ή κτηνίατρος μπορεί να το αναλάβει ας επικοινωνήσει με την ομάδας μας στο 210 4657639.

Η βαρβαρότητα συνεχίζεται...

Στην περιοχή μεταξύ της Δημήτρανις και Κύριζας περιοχής Αιαντείου Σαλαμίνας κάποιοι ασυνήδειτοι είχαν αφήσει 7 μεγαλόσωμα σκυλιά και 7 κουτάβια. Μετά απο μεγάλη προσπάθεια τα 3 κουτάβια και τα 3 μεγαλόσωμα δόθηκαν προς υιοθεσία.
Τα υπόλοιπα 4 απο αυτά τα φρόντιζαν μέλη της Ζ.Ο.Ε.Σ. σε μέρος βραχώδες, απόμερο για να μην ενοχλούν. Δυστυχώς κάποιοι ασυνείδητοι που θα τους χαρακτηρίζαμε εγκληματίες τα φώλιασαν με αποτέλεσμα ταν σκυλιά να ψοφήσουν.
Αραγε τι τους πείραξαν τα ζωντανά τα οποία δεν ενοχλούσαν και ήταν υπό την προστασία μας; Τα είχαμε καθαρά, στειρωμένα και εμβολιασμένα και τα ταίζαμε καθημερινά.
Διάλεξαν όμως να τα θανατώσουν. Δειλά και απάνθρωπα. Χωρίς να έχουν το δικαίωμα να τους αφαιρέσουν τη ζωή. Παρ όλα αυτά το έκαναν.
Οι Ζ.Ο.Ε.Σ καταγγέλουν αυτούς και δεν θα αφήσουν το θέμα να περάσει έτσι. Παρακαλούμε επίσης όποιον έχει κάποια πληροφορία να επικοινωνήσουν μαζί μας.

Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2010

Εκδήλωση Φιλοζωικής

Την ΚΥΡΙΑΚΗ 28 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2010 ΚΑΙ ΩΡΑ 13.30 θα πραγματοποιήσουμε εκδήλωση στο κοσμικό κέντρο "ΠΑΛΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ" στα Αμπελάκια Σαλαμίνας.
Τιμή Πρόσκλησης: 25 ΕΥΡΩ που περιλαμβάνει φαγητό και ποτό (κρασί)..
ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΕΙ. Προσκλήσεις θα βρείτε στο άνωθεν μαγαζί καθώς και στα τηλέφωνα 2104657639 638 209651.

Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2010

ΖΟΕΣ μια ομάδα σωτηρίας για τα αδέσποτα σκυλιά της Σαλαμίνας

Η ομάδας αποκαλείτε ΖΟΕΣ. Είμαστε η Ζωοφιλική Ομάδα Εθελοντών Σαλαμίνας. Το όνομα παραπέμπει στις ΖΩΕΣ. Τις Ζωές που χαρίζει σε πολλά αδέσποτα σκυλιά και τους δίνει μια δεύτερη ευκαιρία να ζήσουν με ανθρώπους που θα τα αγαπήσουν, θα τα φροντίζουν και εκείνα με τη σειρά τους θα τους δώσουν όλη την αγάπη και την αφοσίωση τους.
Η ομάδας μας ιδρύθηκε το 2003 και έκτοτε συνεχώς μεγαλώνει. Αποτελούμαστε απο 250 μέλη και φίλους και το νούμερο αυξάνεται!

Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2010

Γεια σας!

Αυτή είναι η πρώτη ανάρτηση για ένα καινούριο ιστολόγιο. Η Φιλοζωική Σαλαμίνας με το παρόν blog θα είναι παρούσα στην υποστήριξη των ζώων που έχουν υποστεί κακουχίες προκειμένου να τα περιθάλπτει να τα ανακουφίζει και να βρίσκει πιθανούς ανάδοχους.
Νάντια Ζομπολα

ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΔΙΚΑ ΣΟΥ!

ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΔΙΚΑ ΣΟΥ!

Σελίδες